Δοσολογία

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΥΜΟΥ ΝΟΝΙ

  • Το μπουκάλι διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμά του.
  • Ανακινήστε μερικές φορές αργά το μπουκάλι πριν από την χρήση.
  • Πίνουμε τον Χυμό για καλύτερη απορρόφηση των ενζύμων 20-30 λεπτά προ φαγητού.
  • Κρατάμε τον Χυμό όσο μπορούμε πιο πολύ μέσα στο στόμα μας για να απορροφηθεί γρήγορα μέσω του βλεννογόνου.
  • Πίνουμε πολύ νερό κατά την διάρκεια της ημέρας για να αποβάλλονται οι τοξίνες.

Ο γνήσιος φυσικός χυμός του φρούτου Νόνι της Tahitian NONI™ International είναι ένα αυθεντικό φυσικό προϊόν το οποίο περιέχει περισσότερες από 150 φυτοχημικές ουσίες και ένζυμα και είναι ελεύθερο από βλαβερά συστατικά. Έχει πιστοποιηθεί και εγκριθεί για κατανάλωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2003 και παράγεται χωρίς πρόσθετα χημικά συντηρητικά γλυκαντικές και χρωστικές ουσίες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Η δόση δεν είναι γενικώς ίδια για όλους τους ανθρώπους και ποικίλει ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και τις ενδεχόμενες παθήσεις που μπορεί να έχει ένα άτομο.
Γενικώς δύο δόσεις των 30 ml (σφηνάκια) ένα το πρωί και ένα το απόγευμα θεωρείται μια μέση δόση για τους περισσότερους καταναλωτές .Η δόση αυτή μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί αναλόγως από τον κάθε καταναλωτή ώστε να βρει με ποια ποσότητα αισθάνεται καλύτερα.
Γενικώς η δοσολογία καθορίζεται σιγά-σιγά από τον ίδιο τον καταναλωτή με γνώμονα το πόσο καλά αισθάνεται με μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα. Ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες οι οποίες καθορίζονται από την ηλικία, την δραστηριότητα και την καταπόνηση που υφίσταται. Έτσι με βάση αυτές τις ανάγκες όσο μεγαλώνει ηλικιακά ο ανθρώπινος οργανισμός τόσο μεγαλύτερες είναι και οι απαιτήσεις για ενίσχυση της υγείας του. Κατά κανόνα για ένα υγιή ενήλικα η δοσολογία συντήρησης είναι ένα σφηνάκι το πρωί και ένα το απόγευμα. Για αθλητές, ηλικιωμένα άτομα καθώς και άτομα με προβλήματα υγείας η δοσολογία αυξάνεται κατά περίπτωση και ο μόνος περιορισμός είναι καθαρά οικονομικός.
Σε ειδικές περιπτώσεις όπως σε διαβητικούς που κάνουν χρήση ινσουλίνης, σε υπερτασικούς που παίρνουν χάπια για την πίεση, ή σε άτομα αλλεργικά συνιστάται να ξεκινούν με δοκιμαστική δόση π.χ ένα κουταλάκι του γλυκού το πρωί κι ένα το απόγευμα για τις πρώτες μέρες κατανάλωσης του χυμού το οποίο θα αυξάνεται σταδιακά μέχρι τη δοσολογία συντήρησης. Επίσης αυτά τα άτομα όταν ξεκινούν με το Νόνι θα πρέπει να ελέγχουν συχνότερα το σάκχαρο και την πίεσή τους και να ενημερώνουν τον γιατρό τους για ενδεχόμενη αλλαγή της θεραπευτικής τους αγωγής.
Το κυριότερα φυτοχημικά που κάνουν το Νόνι να υπερέχει από όλους τους άλλους χυμούς και να το κατατάσσει στα 5 καλύτερα θεραπευτικά φυτά παγκοσμίως είναι τα Ιριδοειδή και στο Νόνι έχουν βρεθεί περισσότερα από 12 είδη Ιριδοειδών τα οποία προσαρμόζουν τη διαδικασία του μεταβολισμού στο σώμα μας.

Με την τακτική κατανάλωση του χυμού TAHITIAN NONI™ προξενείτε στο σώμα, σε μοριακό επίπεδο, η δημιουργία κυττάρων αρίστης ποιότητας και κατάστασης. Οι λεπτές κυτταρικές μεμβράνες γίνονται πιο ευκίνητες και τα ανοίγματα που επιτρέπουν την διέλευση των θρεπτικών ουσιών για να τραφεί το κύτταρο γίνονται μεγαλύτερα.
Αυτός ο τρόπος δράσης είναι μοναδικός, μιας και δεν είναι γνωστός κάποιος άλλος καρπός ή κάποια τροφή ή κάποιο συμπλήρωμα τροφής που να έχει αυτές τις ιδιότητες.
Συνοψίζοντας ο χυμός απελευθερώνει το κύτταρο αντιοξειδώνει και αποτοξινώνει τον οργανισμό αυξάνεται η φυσική μας ενέργεια μειώνονται οι πόνοι και ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Άλλες χρήσεις
Εκτός από την πόση ο χυμός Νόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επάλειψη ή επιθέματα με κομπρέσες σε πληγές , καψίματα, κοψίματα, τσιμπήματα, εκζέματα και γενικά σε οποιαδήποτε δερματική πάθηση. Σταματάει την αιμοραγία και τις φλεγμονές ανακουφίζει τον πόνο και επουλώνει πολύ γρήγορα τις πληγές. Για καλύτερη χρήση μπορούμε να φτιάξουμε πολτό Νόνι βάζοντας μισό φλιτζάνι του καφέ και αφήνοντας το εκτός ψυγείου μέχρι να γίνει παχύρευστος πολτός τόσο ώστε να μπορεί να σταθεί στο δέρμα χωρίς κομπρέσες. Μόλις γίνει ο πολτός καλύπτουμε το φλιτζάνι με σελοφάν και το διατηρούμε στο ψυγείο έτοιμο για κάθε χρήση .

Σημαντικό : ΠΙΝΕΤΕ 2 με 3 λίτρα ΝΕΡΟ ημερησίως γιατί
Το νερό προσλαμβάνει, μεταφέρει και αποβάλει από το σώμα μας κατάλοιπα και τοξικές ουσίες βλαβερές για τον οργανισμό.

From Images

© Copyright 2019 Independent Product Consultant for Tahitian Noni International Member ID #2106979 Tahitian Noni™ International Used with permission. All rights reserved | Tahitian Noni™ , MORINDA inc are trademarks of Tahitian Noni International
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@noninet.gr
Τηλέφωνο: 2310757357 - 6977366300